5 Şubat 2011 Cumartesi

çok acı çekiyorum


bildiğiniz gibi değil sayın okur ... çok acı çekiyorum :( bu sabah sol işaret parmağımı kestim, hemde testere bıçakla, hemde çoook derin, ne yazıkki oraya dikiş atılamıyormuş... zavallı bitanecik sevgilim sabah 2 kez sardı gazlı bezle fakat öyle kanıyorduki hemen değiştirmesi gerekti.... işin kötü yanı kan görmeye dayanamıyorum sabah o parmağımı yıkayıp sarmaya çalışırken birden soğuk terler dökmeye midem kalkmaya başladı... evet beni kan tutuyor... :( çömdüm yere ağlıyorum bir yandan, bi taraftanda çıkarmamak için direniyorum.... kanı durdurmak pek mümkün değil şuan parmağımda koca bir sargıyla yazıorum bunları, ama daha kötüsü sabah tüm bunlar olduğunda çooook sevdiğim iki arkadaşım bugün bana ilk kez gelecekler diye hazırlık yapmaya çalışıyordum... neyseki işini son ana bırakmayan ben tüm hazırlıklarımı dün geceden hazırlamıştım bu güne sadece ufak bikaç şey kalmıştı... onlarıda yapamadım zaten :(

bunun dışında arkadaşlarımı çook özlemişim. öyle iyi geldiki onları görmek... keşke daha yakın olsak daha sık görüşebilsek diye geçirdim içimden... böyle bir zamanda iyi arkadaşlara sahip olmak kolay değil... heleki vefalı olanlara...

haftalardır ertelenen ikea seferine bu akşam çıkmayı düşünüyorduk ama sevgilimin maç sevdası yüzünden yine suya düştü hayallerim... ama belkide bu benim son özgür olduğum hafta sonu olabilirdi... yarın gidelim diyor... yarın, yani pazar günü ! şaka yapıyor heralde :)

not: bu arada resmin yazıyla hiçbir alakası yok ama resim ararken bunu buldum ve bu dahiyane fikri sizinlede paylaşayım dedim... bu fikrin çıktığı kafayı ve onu yazan ellerin öpüyor ve uzaya yolluyorum... arkasından el sallayarak... ehiehie :)

2 yorum:

mrtha dedi ki...

geçmiş olsun.. pazar günü ikea'ya gitmek yapılabilinecek en kötü seçim :) o kalıbalığa girilmez !

watashi wa sinem dedi ki...

öncelikle teşekkür ederim, ıkeaya gelinceee... bu akşam alışverişten sonra ıkea'yada gittik her ne kadar gerçek ihtiyaçlarımızı alamadıysak ta yarım saat ufak bikaç şey için girdik... allah varki son yarım saatti o da, kalabalık azalmıştı ama fecii bir trafik ve çocuk popülasyonu vardı doğru.. zira sadece alışveriş için gidilebilecek markette bile alışveriş yaparken zorlandım... bi dahamı ? tövbe :)