2 Nisan 2011 Cumartesi

marmara forum çıkarması


sayın okuyucular biloklar bi açık bi kapalı olduğundan bende tamamen açılana kadar yazmıcam işte diye direttim... tek sebep bu değildi tabi son derece yoğun bir dönemdi... önümüzdeki salı eğitim sona eriyor ondan sonra sınav dönemi... beklicez artık bakalım.. beni eğitme bahanesiyle işlerini yaptırıp postalıolarmı die düşünmüo değilim yanii :D neyse geçelim bunları... bugün ve yarın aöf sınavlarım vardı bugünkünü atlattım çok şükür... inşallah yarınki de sağ selamet biter de sabahın köründe kalkıp sınav için yollara düşme zahmetinden kurtulurum bir an evvel.... saçmalıklar daniskası şu sınvalar... beylikdüzünde oturan adamı ne die bakırköye verirler anlamış değilim... sınav stresi yetmiomuş gibi birde trafik ve yetişememe stresi yaşasınlar diye mi acaba ? ben bu gün eski adresimi değiştirmediğim için şuan oturduğum yere yakın bi yerde sınava girdim ama inanırmısınız son dakika yetiştim... birde yağmur vardıki oooooffff offfffffffffffff.... yarın gözümü korkutuyor yemin ederim.. sanırım 1 saat daha erken çıkıcam...

bu arada marmara forum açıldı bu civarda yaşayan herkes gerek trafiğinden gerekse kalabalığından nasibini çoktaan aldı... açıldığı gün gittim... aslında hiç hoşlanmam açılış günlerinden... ama sandımki hafta arası çok kalabalık olmaz !!!! nerdeeeeeeee... millet yememiş içmemiş marmara foruma koşmuşş... "senin ne işin var dı o zaman" diyenleri duyar gibiyim... evet haklısınız ama benim evim yakındı ve ilk kez bi yere açılış gününde gidip neler oluyor görmek istedim... ne gördüm? hiçbirşey... içeride bi yandan canavar gibi koşuşturan çoluk çocuk genç yaşlı insanlar varken , bir yandan da can havliyle tamamlanmaya çalışılan dükkanlar mağazalar.... anlamıyorum işte bunu acalesi neydiki madem daha hazır değil ne diye açtınız ? daha inşaat pislikleri bile temeizlenmemiş... neyse bunları es geçip teknik detaylara gelirsek, aklınıza ne geliosa marmara forumda mevcut.. ekstra olarak benim gördüğüm ve gördüğüme sevindiğim ama henüz açılmamış olan HUMMEL mağazasıydı... ayakkabılarına eşofmanlarına bayılıyorum... evet çoook büyük ve çoook soğuktu... tabiri caizse popom dondu gezerken.. daha bir çok şey oturmamış yerine tabii... marmara forumun da diğer forum gibi tamamını gezmek çok zor helede benm gibi hemen dili dışarı sarkan biriyseniz... herşey iyi güzelde o forumun önündeki trafik çilesi ne olacak öyle :/ zaten akşam saatleri kalabalık olan bir yoldu, şimdi iptal vaziyette... bu yüzden sevgili okuyucularım lütfen iş çıkış saatlerinde gitmeyiniz... trafiği ikiye katlamayınız :)

haftaya kurs bittikten sonra kısa bir tatil yapıcas bi süre olmıcam buralarda... o zamana kadar yine yazarım belki... şimdilik hoş kalın esen kalın.. accık daha ders çalışiim... geleceğin sosyologu olcam ben :)


2 yorum:

Alice dedi ki...

biz de bugün gittik canım, evimiz yürüme mesafesinde olmasa yemin ederim gidilecek yer değilmiş.trafiği çekilmez.hummel çok güzeldi gerçekten, bir iki değişik mağaza vardı daha önce görmediğim onlar dışında bir de carrefour'un şarküteri reyonunu çok beğendik.peynir falan aldık ama inanılmaz kalabalıktı ya.dediğin gibi inşaat pislikleri bile duruyordu.arada bir sırf şarküterinin hatrına uğrarım herhalde :)

watashi wa sinem dedi ki...

hummel açılmışmı yaa heyecanla bekliorum :) carrefour'un meyve reyonuna ne demeli peki ? elmanın kilosu 8 lira :D 2 tane aldım nerdeyse yarım kilo etti... demek komşuyuz yaa :D bu arada buradaki en büyük problem migrostan başka adam gibi market olmaması, carrefour açıldı diye sevindik ama o da fiyat konusunda migrosu solladı... yine onur marketin yolları taştan :D