24 Haziran 2011 Cuma

ne kadar hainsiniz !


ne kadar kötü insanlarsınız siz sayın bloggerlar ! ben burada tatile gidemeyecek olmanın hüznü ile her günü bir öncekinden daha ızdıraplı geçirirken, siz çatır çatır tatil albümleri yayınlıyorsunuz...
çalışıyorum arkadaş.. bu yaz bana tatil zor gibi... açtığımız salonun açılış işlemleri hala bitmedi :( bir işyeri açmanın bu kadar çetrefilli olduğunu bilsem sanırım 2 kere düşünürdüm.. koşturmacadan hesaptan kitaptan öylesine yoruldum ki, deniz güneş kum üçlüsüne çokta bayılmama ma rağmen deli gibi özlem çekiyorum şuan. bu gün şu satte cunda da olmak için nelerden vazgeçerdim kimbilir :(
yaz gelip beyinler hoşafa dönünce insanın ne film izleyesi geliyor ne de anlatası... biliyorum uzun zamandır film yazmadım ama takdir edersiniz ki zaten hepiniz tatilde (çok hainsiniz)
yapabileceğim tek şey önceki yıllardan bir deniz eğlencesi fotosu paylaşmak... sağ baştaki sıska ben oluyorum..

2 yorum:

coco-jelly dedi ki...

owww sırtın güzelmiş hatun:)))))ay ne bağırıosun kötü mötü değilim ben:)ahanda çalışıoruz bizde bu sıcakta bide araziye gidiorum..masa başıda değil yani...fırsat buldukça soluklanmak için oturuorum:)banada tatil eylül gibi görünüo oda beeeeelkiii:))))))of off nesee umarım bizde güzel bir tatil geçiririz öptüm:)

watashi wa sinem dedi ki...

ahahaha :D tamam tamam hem sözüm meclisten dışarı zaten.. bu yazıyı ben ve benim gibi emekçi blogger arkadaşlarım için yazdım... ayrıca arazide de güzel brozlaşılır :) şimdilik o güzel tatil hayal olsada, inşallah demekten başka bişey gelmiyor elden... bende öptümmm :)