25 Aralık 2011 Pazar

İLK MİM :)

blogu ilk açtığım zamanlar mim diye birşeyden haberim yoktu :) ve bloggerların aralarında bahsettiği, sürekli bahsi geçen şu "MİM" mevzuunun tam olarak nasıl yapıldığını bir türlü anlamıyorduuum...

yaaa simone kız ! gün gelir seni de böyle mimlerleeeer :)

şaka bir yana herşeyin ilki bir başka oluyormuş. bu ilki bana yaşatan Giz'li Teras'ın sakini mütevazı, güzel ve blog aleminin en şık kadını olan Gizem kız :) sana teşekkürler, öpcükler, saygılar sevgiler diliyorum :)

mim konusu ise yeni yıldan beklenen 12 şeyi yazıp bunu 12 kişiyle paylaşmakmış :) ben daha evvel "sevgili 2012" başlığı altında, beklentilerimi yazmıştım. şimdi bu yazdıklarımı burada açıcam tek tek :)

1- herşeyin başı sağlık ! altı boş değil, öylesine söylenmiş değil, gerçekten öyle, bunu hayatımda 1 kez tecrübe ettim. bu yüzden ilk dileğim sağlık ! ailem ve kendim için.

2- huzur istiyorum ! bunun açıklaması yok. huzur istemeyen var mı ?

3- hayalimdeki iş ! şu anda bu iş için bir görüşme yaptım. cevabı 2012 de gelecek, iş için 2 adaydan biriyim. olursa sevinicem.

4- büyük bir ev ! neden ? çünkü yaklaşık 1,5 senedir miniminnak bir evde oturuyorum. bu ev eşimin ben buraya gelmeden evvelki yalnız kaldığı evi, ilk zamanlar gönlümüze göre bir ev bulamayınca geçici bir süre burada kalmaya karar verdik, bu süre daha fazla uzasın istemiyorum.

5- yunanistana gitmek istiyorum ! neden yunanistan bilmiyorum :) benim hiç imkansız hayallerim olmadı, hayal kurmaya hep en çabuk olabileceklerden başladım, sanırım bunun sebebide o :)

6- daha çok film izlemek istiyorum ! daha çok izleyip daha çok anlatabilmek için. hatta klasikleri falan izlesem, siyah beyaz filmler diye bi kategori oluştursam fena mı olur ?

7- HD kamera istiyorum ! fotoğraf makinamı şelalenin sularına kaptırdıktan sonra yeni bir makina almadım, HD olsun geç olsun diye :)

8- geçenlerde annemlerin orada bir dükkanda gördüğümüz antika piyanoyu istiyorum ! çok güzeldi çokk... hemde çalışır durumdaydı :(

9- hayatımız düzene girsin istiyorum ! belkide en çok bunu istiyorum. o kadar çok belirsizlik var ki hayatımda bitsin artık diyorum :/

10- yeni bir dil öğrenmek istiyorum ! uganda dili bile olabilir. ne bilim bir dil bir insan demişler, belki bir dil daha bilsem daha fazla insana benzerdim diye düşünüyorum.

11- annem terzi, ve ben çocukken dikiş makinası sesinden nefret ederdim. eski ayaklı bir makişnası vardı, şuan elektrikli makinası var. heralde o antika makinanın sesini duysam ağlarım :) bu kadar nefret ettiğim birşeyi şimdi öğrenmek için deli oluyorum. anneme yakın olsam da bana dikiş dikmeyi öğretse.

12- veee son olarak, milli piyango bana çıksın istiyorum. bilet falan almadım ama bu imkansız bir dilek zaten :D daha da imkansızlaşmasında bi sakınca yok :P

bende bu mimi SERPİL (BALBÖCÜKLERİ), SELEN (ABSÜRT ABAJUR), SEVİLAY (MÜNFERİT), SEDA (SİNEMA ŞENLİKTİR), STOCKHOLM SENDROMU, UNİCORN, COCO JELLY, MS:SLV, MİSS ORANGE, GÖZDE'NİN GÖZÜNDEN, FİDOLAND VE ON THE ROAD bloglarının sahibelerine yolluyorum...

2 yorum:

Sevilay Arıkan Kara dedi ki...

aramızda istenmeyen nesneler olduğu için yorumumu bu kez burda paylaşamıcam MALESEF!

watashi wa sinem dedi ki...

kendi blogunda yazarmısın pls :) yok öyle istenmeyen nesne falan :)