16 Eylül 2011 Cuma

50. izleyicimin şerefine :)

blogum müthiş bir hızla (!) 50. izleyiciye doğru gidiyor :P
blogger ile olan maceramızda 1 yılı geride bıraktık... zaman zaman film anlatımlarıyla, zaman zaman güncel konularla 1 yılı beraber paylaştık... ağır ve emin adımlarla ilerleyen izleyici sayım 50'ye 3'kala aklıma bir fikir geldiiiiiii...

sevgili sinemasever blogger arkadaşlarım 50. izleyicime yanda film etiketi altında bulunan filmlerden kendi seçeceği 6 adet filmden bir divx oluşturup yollamaya karar verdim. :) benden bir anı olarak saklasın, hemde en beğendiği filmleri arşivine eklesin diye :)

peki ya 50 den öncesi ? onlarda üzülmesinleeeer... artık blog için farklı şeyler de yapmaya karar verdim... izlemeye devam edin... 50 den sonra eğlenceli, hediyeli postlarla geri dönüceeem :)

bir sır : 2 ekimde kuruçeşme arena da gerçekleşecek serdar ortaç konserine 2 bilet var elimde, sanırım ben kendisinin hayranı olmadığım için gitmeyeceğim... acaba kim gitse ?

2 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

48. izleyiciye özel bişiii yokkmuuu:)))
bennn geldimm
beklesemirdim acep 50. izleyeci olmak içinnn:)))
şaka bi yana,nice 500. 5000. izleyicilerin olsun inşallah:)
bende beklerim sayfama,
kekik kokulu sevgilerimle...

watashi wa sinem dedi ki...

hoşgeldiiiin, iyiki geldiiin :) 50. izleyicim muhtemelen böle bi şeyden habersiz olacak ahaha :D ama bundan kelli herkese bişiler olacak bu blogda :) kekik severim ;)