28 Ağustos 2012 Salı

27 AĞUSTOS

hayatımın 28 yılını geride bıraktım dün :) biraz hüzünlü el salladım arkasından.. bir daha asla geri gelmeyecek 28 yaşıma...

bazen diyorum ki keşke doğum günleri olmasaydı. o zaman ne kadar çok insan tarafından unutulduğumuzu daha az fark ederdik... telefonla arayanları bunun dışında tutuyorum ama facebook ta olmasa, gerçekten hatırlayanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.. :)
neyseki gerçekten hatırlayan, hep gerçek sevenler oluyor... :) diğerlerin kıçına bi tekme :D

bu doğum günümün en güzel hediyesi, çocukluğumun meleğinden. şimdiye kadar edindiğim en tatlı, en naif, en iyi kalpli arkadaşından geldi... belkide 17 yıl sonra tekrar buluşabilmemize vesile olduğu için bu kez facebook'a minnettar olmalıyım. şuan birbirimizden çok uzağız... hala beni terkedip gittiği Ankara'da yaşıyor :)

beraber aynı karede olduğumuz tek çocukluk fotoğrafımızı yollamış :) yıllar sonra, varlığını bile bilmediğim bir fotoğrafla karşılaşmak gerçekten benim için büyük süpriz oldu... çok mutlu oldum....

bunun dışında yağmurla başlayıp doluyla devam eden, sevgiliyle yenen doğum günü yemeği ve yemekten sonra annem, babam, abim, eşi ve minik yeğenimin süpriziyle son  bulan güzel bir akşamdı... eskisi gibi partilerle kutlamasakta doğum günleri, hatırlandığını görünce güzel :) bunun dışında at çöpe gitsin :)

yaş 29 ! 

2 yorum:

♕Süslü Püslü ♕ dedi ki...

o zaman nice yaşlara :)

bloğunuz güzelmiş bende beklerim :)

http://suslupuslublog.blogspot.com/

ve çekilişimede :)

http://suslupuslublog.blogspot.com/2012/08/suslu-puslu-cekilis-var.html

hoşçakalın:)

gecekiyafeti.com dedi ki...

nice mutlu yaşlar dilerim..... Bloğunu yeni keşfettim bana da beklerim.. www.gecekiyafeti.com